SPRÄNGARE, SPRÄCKARE & BORRARE

Vi söker en sprängare, spräckare & borrare till Kits Contractor i Enköping. Känner du att du är rätt person att jobba hos oss, tveka inte att höra av dig genom att fylla i formuläret nedan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Kits Contractor

Kits Contractor startades år 2011 som ett entreprenadbolag i Enköping. Vi arbetade då med installation av vatten och avlopp men har sedan år 2013 kompletterat verksamheten med återvinning av material. Verksamheten växer successivt och har sedan 2018 lyckats etablerat oss i en större skala i Enköping samt i andra orter. Vi är idag ca 10 personer som jobbar på Kits Contractor.

Som bolag strävar vi efter att vara flexibla och öppna för ny utveckling.

Våra arbetsområden är idag entreprenad och återvinning. På återvinningssidan tar vi endast in och återvinner överblivna massor som kan gå ut i bruk igen. 90% av alla massor som kommer in återvinns och går tillbaka ut på marknaden för återanvändning. Vi hanterar ca 2500 ton varje vecka.

På entreprenadsidan gör vi allt från grundarbetet till den färdiga plattan av nybyggnationer samt sprängning och spräckning. Vi har även en flexibel maskinpark vilket gör att vi kan utföra  både små och stora projekt.

Tjänsten

Just nu söker vi en ny medarbetare som är utbildad bergarbetare med kunskaper inom sprängning, spräckning och borrning. Du behöver ha erfarenhet från att köra grävmaskin då det är en stor del av det dagliga uppdraget.

I vår organisation värdesätter vi att de anställda kan ta egna initiativ och beslut. Därför söker vi en person som är självgående, engagerad och kunnig i sin yrkesroll. Vi ser att du som person kan komma fram till effektiva lösningar på de dagliga utmaningar.

Projekt

Hos oss på Kits Contractor använder vi grävmaskiner med borriggar. I rollen kommer du framför allt utföra mestadels mindre jobb som till exempel utbyggnationer och pooler.

Krav

Goda kunskaper inom det svenska språket, både tal och skrift, samt B-körkort.

Erfarenhet från att köra grävmaskin.

 

sprack@2x

Känner du att du är rätt person för jobbet? Skicka in din ansökan via formuläret idag!

 

Sök tjänsten som sprängare, spräckare & borrare