Mobil stubbkross

white Triangle

MOBIL STUBBKROSSNING

I dessa tider känns det lite extra roligt att kunna bidra till energi!

Vi kan hjälpa till att krossa och sortera stubb och ris direkt på plats. Restmaterialet som skapas kan bli till biobränsle eller återvinnas till flera andra material.

Större stubbar och grenar grovkrossas, sedan överförs dem till en sil där jord och sten sorteras. Den färdiga flisen läggs marken och kan sedan transporteras med en konventionell flisbil direkt till värmeverket. 

♻️ Färre transporter
♻️ Från skog till biobränsle
♻️ Miljövänligt företagande

Är ni också intresserade av biobränsle eller behöver hjälp att krossa och sortera tveka inte att höra av er!

Bättre miljöarbete

Vi tar med vår mobila kross och ställer den på plats, precis där stubb och ris finns. Där krossar och sorterar vi materialet som sedan kan lastas direkt på lastbil. Genom att ta hand om material direkt på plats slipper du dubbelhanteringen vilket bidrar till ett bättre miljöarbete, genom färre transporter och minimerade utsläpp.

Ju tidigare vi kan komma in i ditt projekt desto mer kan vi bidra mot miljöarbetet.

Kontakta oss för en offert.

KONTAKT

Kits Contractor och deras tjänster

Kits Contractor är ett företag som specialiserar sig på olika typer av bygg- och konstruktionsprojekt. Deras fokus ligger på att erbjuda en mängd olika tjänster som kan hjälpa sina kunder att utföra projekt av hög kvalitet. En av deras mest populära tjänster är industriell mobil stubbkrossning, som innebär att stubbar kan krossas direkt på platsen där de finns.

Hur fungerar deras industriella mobil stubbkrossningstjänst?

Kits Contractors industriella mobil stubbkrossningstjänst är en snabb och kostnadseffektiv lösning för att ta bort stubbar från industriella områden. Istället för att använda en stor maskin som tar sig fram till platsen där stubben finns, tar sig en mobil stubbkrossningsenhet direkt till stubben som ska tas bort. Detta minimerar störningar i området och förbättrar arbetseffektiviteten.

Deras mobila stubbkrossningsenhet använder en roterande skiva med skarpa tänder som effektivt krossar stubben. De små bitarna som återstår används sedan som täckmaterial i trädgårdar och på andra områden för att förbättra markstrukturen och göra det svårare för ogräs att växa.

Kits Contractors industriella mobil stubbkrossningstjänst är en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning för att ta bort stubbar från industriella områden. Dessutom minskar det risken för skador på omgivande växter och strukturer, vilket i sin tur minskar behovet av ytterligare reparationer och underhåll.

Varför välja Kits Contractors industriella mobil stubbkrossningstjänst?

Kits Contractors industriella mobil stubbkrossningstjänst är ett utmärkt val för företag och organisationer som söker en effektiv och miljövänlig lösning för att ta bort stubbar från sina industriella områden. Deras expertis och erfarenhet garanterar att arbetet utförs snabbt, effektivt och med högsta kvalitet. Kits Contractor har ett stort fokus på att erbjuda exceptionell kundservice, vilket innebär att kunden alltid står i centrum av arbetet.

Slutligen är Kits Contractors industriella mobil stubbkrossningstjänst en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning för att ta bort stubbar på industriella områden. Det är en process som kan hjälpa till att förbättra arbetsmiljön och ge mer utrymme för att bygga eller plantera på, utan att det blir dyrt eller tidskrävande.