Underhåll

white Triangle

Professionell snöröjning

Varje år tar vi emot ett flertal uppdrag för snöröjning. Det är viktigt att hålla snön borta från vägar, trottoarer och tomter för att förenkla framkomligheten och undvika halkan. Vi har ett brett sortiment av professionella maskiner för snöröjning och utför alltid vårt arbete noggrant och effektivt. Beroende på hur omfattat arbetet är använder vi olika metoder för att effektivisera vårt arbete. Snöröjning på vägar och gator utförs av våra lastbilar och hjullastare som är försedda med snöplog eller snöslunga. Snöröjning av mindre gångar och cykelvägar görs av våra mindre hjullastare. Det är tack vare vår breda maskinpark som vi kan erbjuda snöröjning på större och mindre ytor. Vi ser till att det blir en lyckad snöröjning till ett sådant bra pris som möjligt.

Vi har handskats med snöröjning i flera år och har många nöjda kunder som kommer tillbaka. Vi har en god kännedom för våra maskiner och vet hur man på säkrast sätt ska köra utan att någonting i omgivningen tar skada.

Underhåll med snöröjning och gräsklippning

Oavsett om du behöver hjälp med snöröjning eller gräsklippning kan vi på Kits Contractor ta oss an uppdraget. När snöröjning inte är aktuellt under året finns vi tillgängliga för gräsklippning. När du anlitar oss kan vi garantera dig en god service samt att arbetet genomförs med kvalitet. Vi riktar oss till företag och privatpersoner i Enköping med omnejd.

Vi har varit aktiva inom branschen i många år och har de bästa fortsättningarna till att kunna hjälpa dig med snöröjning eller gräsklippning. Med en god kunskap inom snöröjning och gräsklippning vet vi vad som krävs för att lyckas göra ett bra jobb. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor eller för framtida samarbeten inom snöröjning och gräsklippning.

KONTAKT