Tjänster

whiteTriangle@2x

Sprängning & Spräckning

Vi hjälper företag och privatpersoner med sprängning och spräckningsarbeten av berg och sten som inte går att gräva upp. Vi utför traditionell sprängning och vibrationsfri spräckning med Darda eller Simplex. Innan vi utför sprängning eller spräckning ser vi alltid till att göra en riskbedömning och beakta allt som finns i närheten. Vi använder oss av utrusning i hög klass och ser alltid till att arbetet levereras säkert och i tid samt uppfyller kundens behov och önskemål. Du kan känna dig trygg med att lämna över ansvaret till oss.

Mark & Anläggning

Vi hjälper privatpersoner och företag med projekt inom mark och anläggning, vilket innefattar allt från VA, el och grunder till  exploatering, finplanering och asfaltering. Vi har en lång erfarenhet av både stora och små utförda projekt och kan därför garantera dig professionell hjälp av vår kunniga och engagerade personal.

Underhåll

Oavsett om du behöver hjälp med snöröjning eller gräsklippning kan vi ta oss an uppdraget. När snöröjning inte är aktuellt under året finns vi tillgängliga för gräsklippning. När du anlitar oss kan vi garantera dig en god service samt att arbetet genomförs med kvalitet. Vi riktar oss till företag och privatpersoner i Enköping med omnejd.

Vad kostar det att hämta material?

0 kr

0 m3

0 tons

exkl. moms

Kontakt